Spring naar de inhoud

Als KMO of gebouwbeheerder aan de slag met laadinfrastructuur voor elektrische voertuigen – 7 november 2024

Wil je als KMO of gebouwbeheerder aan de slag met de elektrificatie van je wagenpark en bijhorende laadinfrastructuur? Op dit event op 7 november kom je te weten waar rekening mee te houden en waar er opportuniteiten liggen in de elektrificatie van jouw wagenpark!

Bedrijven elektrificeren hun wagenpark aan een razend tempo. Hierbij hoort de nodige laadinfrastructuur, op de bedrijfsparking én thuis. Appartementsgebouwen en kantoren met voldoende laadinfrastructuur bieden hun bewoners/gebruikers het nodige comfort meerwaarde. Waarmee moet je allemaal rekening houden bij de aanleg van laadinfrastructuur bij jouw bedrijf of appartementsgebouw? Welke opportuniteiteiten liggen er in de aanleg van een laadplein en de combinatie met hernieuwbare energie? Kom het allemaal te weten op 7 november tijdens dit event georganiseerd door de Organisatie Duurzame Energie in het kader van het VLAIO contract ondernemerschap.

Wat staat er op het programma?

  • Tijdens deze dag kom je te weten wat de evoluties en verwachtingen zijn op EV-markt in België.
  • De aandachtspunten op juridisch en fiscaal vlak worden besproken opdat uw bedrijf niet voor verrassingen komt te staan.
  • Er zal aandacht besteed worden aan de speciale aandachtspunten rond het laden van EV’s in appartementsgebouwen.
  • Waarmee rekening te houden in de dimensionering en hoe de combinatie met hernieuwbare energie extra meerwaarde kan opleveren.
  • De registratie en facturatie die bij uw laadplein en wagenpark hoort zullen ook aan bod komen.
  • Aan de hand van real-life praktijkcases worden oplossingen getoond voor de uitdagingen waar de meeste KMO’s en gebouwbeheerders mee te maken krijgen in de ontwikkeling van hun laadinfrastructuur.