Spring naar de inhoud

Ontdek onze partners

Bij CoDE geloven we in samenwerking als de sleutel tot duurzame vooruitgang. Ontdek onze partners die zich inzetten voor de ontwikkeling van een groenere en meer veerkrachtige toekomst voor Vlaanderen en daarbuiten.

Biogas-E vzw

Ontdek hoe Biogas-E anaerobe vergisting in Vlaanderen ondersteunt en een neutraal aanspreekpunt biedt voor alles wat met de biogas- en biomethaansector te maken heeft.

COGEN Vlaanderen

Leer meer over de missie van COGEN Vlaanderen om cogeneratie (ook gekend als warmte-krachtkoppeling of WKK) te bevorderen en hoe zij diverse actoren uit de energiesector verenigen om de energietransitie te versnellen.

Flux50

Ontdek hoe Flux50 Vlaanderen helpt om een internationale Smart Energy Region te worden door sectoroverschrijdende samenwerking te faciliteren en innovatieve energieoplossingen te stimuleren.

ODE

Ontdek hoe Organisatie Duurzame Energie Vlaanderen – ODE zich inzet voor een 100% hernieuwbaar energiesysteem in Vlaanderen door bedrijven, kenniscentra en lokale besturen samen te brengen en aan belangenbehartiging te doen.